29.01.2016. Finale natječaja “Master Guru IT Challenge” i eSkills konferencija, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb, 10:30

29.01.2016.

Pozivamo vas da nam se pridružite na eSkills događanju u sklopu kojeg ćemo predstaviti finaliste natjecanja „Master Guru IT Challenge“, objaviti pobjednika tog natječaja te se osvrnuti na najnovije podatke o stanju na hrvatskom i EU tržištu rada te izvijestiti vas o koracima koje smo poduzeli vezano uz akciju hitnih izmjena programa Informatike u školama.
Spomenuti eSkills događaj će se održati u petak, 29. siječnja 2016. godine, u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb.

• 10:30 do 11:30 - Prezentacije finalista natječaja „Master Guru IT Challenge“
• 11:30 do 12:30 - Službeno proglašenje pobjednika natječaja i konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljeni najsvježiji eSkills podaci o stanju na hrvatskom i EU tržištu rada te najavljeni daljnji koraci u inicijativi za bolje školstvo

Raspored događanja

10:30 do 11:30 – Finale„Master Guru IT Challenge“ natječaj

U sklopu prezentacija finalista „Master guru IT Challenge“ natjecanja bit će predstavljeni studentski timovi koji su ušli u finale te pred žirijem prezentirati svoja poslovna i IT rješenja za zadani zadatak.
Svrha ovog natječaja bila je pokazati koliko su ICT vještine važan i integralan dio današnjeg poslovanja, istaknuti važnost multidisciplinarnosti timova kod uspješnog rješavanja poslovnih izazova primjenom tehnologija te promovirati ICT karijere među mladima. Članove stručnog žirija koji će na licu mjesta žirirati radove čine: Adrian Ježina, član uprave Vipneta, Ante Mandić, predsjednik uprave IN2 i Hrvoje Balen, predsjednik Upravnog vijeća Visokog učilišta Algebra.

11:30 do 12:30 – Službeno proglašenje pobjednika natječaja i konferencija za medije

Pozivamo da nam se pridružite na proglašenju pobjednika natjecanja i konferenciji za novinare na kojoj će se predstavnici inicijative „eSkills for Jobs Hrvatska“ osvrnuti na posljednje podatke o stanju na hrvatskom i EU tržištu rada te obavijestiti javnost o koracima koji su poduzeti vezano uz akciju koja je pokrenuta krajem godine upućivanjem „Otvorenog pisma budućem Predsjedniku Vlade“ s ciljem poticanja hitnih izmjena u programu i kurikulumu predmeta Informatike u osnovnim školama.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: press@zrika.hr ili na broj telefona: +385 91 2508 747.

Više infromacija na web stranici: http://eskills.hr/poziv-na-finale-natjecaja-konferencija-za-medije-informatika-skole/
vrh stranice