29.01.2014. Fusion for Energy i ITER projekt, Radnička cesta 52/1 kat, Zagreb, 10:00

29.01.2014.

Nastavno na suradnju s hrvatskom znanstvenom zajednicom okupljenom u Hrvatskoj fuzijskoj istraživačkoj jedinici (Croatian fusion Research Unit - CRU), u cilju povezivanja fuzijskog znanstvenog i poslovnog sektora, pozivamo Vas na sastanak koji će se održati 29. siječnja 2014. u 10 sati, u novim prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1 kat, Zagreb, sa sljedećim dnevnim redom:

1. Uvod (mr.sc. Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP)
2. Suradnja Instituta Ruđer Bošković s hrvatskim tvrtkama u sklopu znanstveno-istraživačkih programa EU (dr.sc.Tome Antičić, ravnatelj IRB i dr.sc. Stjepko Fazinić, voditelj projekta Particle Detectors)
3. ITER i natječaji za tvrtke Fusion for Energy – pregled (dr.sc.Tonči Tadić)
4. Profili tvrtki u Fusion for Energy (Milan Kordić, MKP d.o.o)
5. Osnivanje Koordinacije fuzijskih tvrtki (mr.sc. Maja Pokrovac)
6. Predstavnik fuzijskih tvrtki u međunarodnom udruženju FIIF
7. Domjenak

Sektori koji se mogu javiti su: proizvođači visokonaponskih kablova, elektronike, transformatora, konstrukcijskih elemenata, sustava grijanja i hlađenja, telekomunikacijske opreme, bešavnih cijevi, metalnih konstrukcija, graditeljstvo i transport posebnih tereta.

Ukoliko niste mogli sudjelovati na seminaru na kojem je detaljnije predstavljen ITER projekt, šaljemo Vam na znanje web stranicu na kojoj možete preuzeti prezentacije http://www.irb.hr/Obrazovanje/Konferencije-ljetne-skole-i-radionice/F4E-marketing-seminar/Program na linku "Preuzmite prezentacije".

Potvrdu Vašeg sudjelovanja slati do 20. siječnja 2014. na e-mail: maja.pokrovac@hup.hr.
vrh stranice