28. i 29.9.2017. Festival hotelskih operacija HOW, Zadar

28.09.2017.

HUP Udruga ugostiteljstva i turizma je podržala organizaciju konferencije posvećene hotelskim operacijama kroz partnerstvo Festivalu hotelskih operacija HOW, koji će se održati 28. i 29. rujna 2017. godine u Zadru.

Za članove HUP-a dogovoren je popust od 10 %, a prijaviti se možete na www.howfestival.com

HOW (Hotel Operations Weekend) konferencija prva je ovakva konferencija koja za cilj ima postati vodeće mjesto okupljanja stručnjaka južno-istočne Europe s fokusom na “predstavljanje najbolje svjetske prakse i globalnih trendova u hotelskim operacijama"
HOW će biti organiziran na godišnjoj razini, a konferencija je usmjerena prema srednjem menadžmentu odnosno prema voditeljima operacija i hotelskih odjela u većim hotelskim tvrtkama i direktore hotela u individualnim objektima. Očekivani broj sudionika je između 400 i 600, a očekivani cilj je dostići broj od 1000 sudionika do pete godine održavanja. Prvi HOW Festival održava se 28. i 29.rujna 2017.godine u Falkensteiner hotelu Iadera u Petrčanima – Zadar.

Program je segmentiran na sve odjele hotelskih operacija: domaćinstvo, recepcija, prodaja i marketing, odjel hrane i pića, tehnički odjel, wellness, big data i drugi. Panel diskusije su organizirane u paralelnim terminima tijekom dva dana konferencije te svaki sudionik ima mogućnost odabira panela koji je u segmentu njegovog interesa i poslovne odgovornosti. Sudionici panela su regionalni i međunarodni stručnjaci, s fokusom isključivo na globalne trendove koji za svrhu imaju podizanje kvalitete hotelskih operacija.

Organizator konferencije ista je kompanija koja uspješno organizira međunarodnu hotelsko investicijsku konferenciju Adria Hotel Forum, a čiji su partneri globalne kompanije poput IHG, Starwood, Hilton, Accor, Micros, Colliers, IDeaS, Philips i druge; te koja u sklopu svog djelovanja surađuje s globalnim medijima koji će osigurati međunarodnu vidljivost konferencije.

Prilika je ovo za razvoj vašeg srednjeg menadžmenta, mogućnost komunikacije hotelijera, praćenje trendova i umrežavanja sa strukom, te vjerujemo da ćete imati interesa prijaviti svoje sudjelovanje.

Preliminarni program možete vidjeti u privitku, a detaljnije informacije naći na web stranici: https://www.howfestival.com/
vrh stranice
vrh stranice