27.11.2019. Svečano obilježavanje deset godina rada HUP- Udruge proizvođača lijekova, HUP, Radnička cesta 52/1, 10:30

27.11.2019.

HUP- Udruga proizvođača lijekova 2019. godine slavi deset godina osnutka i rada i tim povodom Vas s ponosom poziva na svečanu konferenciju te okrugli stol naziva: Farmaceutika: Hrvatska industrija 4.0.
Program svečanosti i okrugli stol bit će održani 27. studenog 2019. (srijeda) u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52 / 1, Zagreb s početkom u 10.30 sati. Tema konferencije i okruglog stola je sagledavanje potencijala farmaceutske industrije, vodeće EU industrije u istraživanju i razvoju – što je do sada učinjeno i što nam predstoji u Hrvatskoj i EU, svjetska praksa i iskustva globalnih kompanija te rasprava o temama koje bi Hrvatska mogla pokrenuti tijekom nadolazećeg predsjedavanja Europskom unijom. 
 
 Na konferenciji će se uvodno nazočnima obratiti Davor Majetić, glavni direktor HUP-a i Milka Kosanović, direktorica HUP-Udruge proizvođača lijekova i direktorica odnosa s članstvom HUP-a, a na okruglom stolu sudjelovati će: Gordana Deranja, predsjednica HUP-a i predsjednica uprave Tehnomonta, Mihael Furjan, predsjednik HUP-Udruge proizvođača lijekova i predsjednik uprave Plive Hrvatska te Cristoph Stoller, predsjednik Medicines for Europe i viši predsjednik komercijalnog poslovanja Teve u Njemačkoj i Austriji. 
 
 Po završetku okruglog stola uslijedit će svečani dio događanja u kojemu će Farmaceutskobiokemijskom fakultetu u Zagrebu biti donirana sredstva za obnovu dvorana za izvođenje nastave. Svoj dolazak molimo prijavite na hup@hup.hr, zaključno s ponedjeljkom 25. studenog 2019. godine.
vrh stranice