27.02.2015. Poslovni uzlet grada Pule, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“,Preradovićeva 1,Pula, 8:30

27.02.2015.

Ove godine nastavlja projekt Poslovnog dnevnika - Poslovni uzlet.

Hrvatska udruga poslodavaca i ove je godine partner u projektu, kao i tijekom 2014. godine.

Cilj projekta „Poslovni uzlet“ je promocija malog i srednjeg poduzetništva. U okviru projekta održati će se manifestacije, pod istim nazivom, u 22 grada, a na kojima će biti osigurana besplatna edukacija svim poduzetnicima i obrtnicima kako bi unaprijedili svoje poslovanje. Na konferencijama i okruglim stolovima poduzetnici, osim toga, imaju i priliku za umrežavanje, izmjenu iskustava, ostvarivanje međusobnih kontakata pa i realizaciju međusobnih poslova.
Kako je već duži niz godina percepcija poduzetnika i općenito poduzetništva vrlo slaba, smatramo da se ovakvim aktivnostima dugoročno može znatno utjecati na promjenu ove percepcije stvaranjem slike o hrabrim i poduzetnim osobama, koje preuzimaju rizik, stvaraju novu vrijednost i otvaraju nova radna mjesta.

U projektu Poslovni uzlet i poduzetnici iz Hrvatske udruge poslodavaca educiraju druge poduzetnike pa će tako poduzetnica Đurđica Marković na Poslovnom uzletu koji se održava u Puli 27. veljače 2015. na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1) iznijeti svoje poduzetničko iskustvo; kako je pokrenula svoj vlastiti obiteljski posao i kako uz postojeće resurse provoditi marketinške i druge aktivnosti, a naročito u vremenima krize kada su svi resursi ograničeni.

Osim toga poduzetnici će se educirati o EU fondovima za ruralni razvoj, kako do sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Cloud uslugama koje olakšavaju poslovanje, osvajanju tržišta putem oglašavanja na Google-u i Facebook-u.

Pozivamo vas da sudjelujete na događanju i iskoristite sve mogućnosti koje ono pruža.

Više informacija, program i predavači dostupni su na linku u nastavku:
http://www.poslovni.hr/events/poslovni-uzlet-grada-pule


vrh stranice