26.11.2019., Radionica Podrobno proučite društvene medije, HUP, Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 9,00

26.11.2019.

Radionica Podrobno proučite društvene medije održat će se 26. studenog 2019. s početkom u 9,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Split, Bernardinova 1.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica tijekom koje ćete imati prilike čuti od trenerice Matee Brstilo kako organizirani plan i strategija za društvene medije imaju veliki utjecaj na uštedu Vašeg vremena i energije. Saznat ćete koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak Vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj.

Od prošle jeseni Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu te pomoći malim srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Prijave su otvorene do popune kapaciteta dvorane, a možete se prijaviti na hup-split@hup.hr

 
vrh stranice