26.10.2018. Radionica: „Zaštita na radu - prilika ili izazov?“; Hotel Wladinger, Županijska 8, Osijek, 09:00

26.10.2018.

Besplatna radionica „Zaštita na radu - prilika ili izazov?“ koja je će se održati u petak 26. listopada 2018. u Osijeku, Hotel Waldinger, Županijska 8, s početkom  u 9 sati, odvija se u okviru projekta „Zaštita na radu – prilika ili izazov?“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Uz Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića koji je nostitelj projekta, sudjeluju i partneri: Nezavisni sindikat Socijalna Pravda, Nezavisni hrvatski sindikati, Hrvatska udruga poslodavaca, Brodsko-posavska županija I Požeško-slavonska županija. Ukupna vrijednost projekta, sufinanciranog 100% u iznosu sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda, iznosi 962.917,90 kuna. Projekt traje osamnaest mjeseci, a istim se želi unaprijediti znanja i vještine dionika važnih za osnaživanje socijalnog dijaloga.

Sadržaj radionice obuhvatiti će zaštitu na radu u praksi,  odgovoriti će se na pitanja što obuhvaća zaštita na radu, pravno uređenje, (međunarodno, europsko, nacionalno). Također će se raspravljati o radnom vremenu, odmorima i dopustima koji su reguliranim Zakonu o radu vezano za zaštiti na radu i sl. Više u program.

Radionice će se održati 16. studenoga u Slavonskom Brodu te 07. prosinca u Kutjevu.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane.

PROGRAM

 

vrh stranice