25.9.2018. Konferencija: Može li hrvatski turizam 365?, Ul. kneza Borne 2, hotel Sheraton, Zagreb, 8:00

25.09.2018.

Pozivamo vas na konferenciju čiji je HUP partner pod nazivom „Može li hrvatski turizam 365?“ koja će ove godine obraditi između ostalih i i temu cjelogodišnjeg turizma. Konferencija će se održati 25. rujna u Zagrebu, u hotelu Sheraton, s početkom u 8:00 sati. Uzvanike konferencije uvodno će pozdraviti Gordana Deranja, predsjednica HUP-a. 

Cilj konferencije je razgovarati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj i regiji. Visoka sezonalnost turizma i dosezanje infrastrukturnih i drugih maksimuma u ljetnim mjesecima te niska turistička zastupljenost u kontinentalnom dijelu Hrvatske realna je slika hrvatskog turizma, koja je zabrinjavajuća.

Niz domaćih i regionalnih turističkih lidera i stručnjaka ukazat će na potencijale, mogućnosti, pozitivne prakse i rješenja za produljenje sezone i razvoj cjelogodišnjeg turizma, a neki od njih su Christopher Hinteregger – PKF Tourismexperts, vrhunski stručnjak za razvoj destinacija iz Austrije, Tim Clancy iz Irske/BiH, Francisca Abreu iz Portugala i drugi, a o važnosti razvoja destinacija i kreiranju novih proizvoda govorit će i brojni lideri domaćeg i regionalnog turizma te ponuditi svoje viđenje problematike, potencijala i mogućih aktivnosti za daljnji razvoj.

Konkretne planove i potencijalna rješenja predstavit će ministar turizma Hrvatske Gari Cappelli, ministar gospodarstva i turizma Slovenije Zdravko Počivalšek, direktor HTZ-a Kristjan Staničić i drugi.  

Konferencija će ponuditi nova znanja i uspješne primjere iz prakse te zasigurno nove poticaje i ideje za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i kompanija te kreiranje i vođenje turističkih destinacija.

 Sve informacije o konferenciji Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak možete pogledati na www.turizam365.com, gdje se nalazi i prijava za sudjelovanje na http://www.turizam365.com/prijavite-se

Članovima HUP-a odobren je popust od 20%.

 

 

vrh stranice