2.5.2018. Svečana dodjela nagrade: „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2017. godinu, HUP, Radnička cesta 52/1, 11:00

02.05.2018.

Poštovani,

dana 02. svibnja 2018. godine pozivamo vas na svečanu dodjelu nagrade „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2017. godinu, koja će se održati u Velikoj dvorani HUP-a, Green Gold, Radnička cesta 52 u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Institutom za razvoj tržišta rada, Portalom Moj Posao i SOIH-om - Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, ponovno je pokrenuo projekt „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“.

Glavni cilj provedbe projekta i dodjeljivanja nagrade je isticanje poslodavca s pozitivnim praksama i iskustvima u zapošljavanju osoba s invaliditetom u svrhu promocije, unapređivanja i poticanja zapošljavanja osoba s invaliditetom te njihovog ravnopravnog sudjelovanja na tržištu rada. Samim tim će se utjecati na podizanje svijesti i senzibiliziranje javnosti, s naglaskom na poslodavce, te razmjenu iskustava i otvaranje mogućnosti za povećanjem zapošljavanja osoba s invaliditetom i njihovim lakšim pristupom na tržište rada.

Na svečanoj ceremoniji nagrade će dodijeliti ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić najboljim poslodavcima javnog i privatnog sektora u 6 kategorija:

1.         JAVNI SEKTOR

2.         MIKRO POSLODAVAC

3.         MALI POSLODAVAC

4.         SREDNJI POSLODAVAC 

5.         VELIKI POSLODAVAC

6.         PRIMJER DOBRE PRAKSE.

Bila bi nam izuzetna čast i osobito zadovoljstvo kada biste prihvatili poziv i svojim dolaskom uveličali svečanu dodjelu nagrada i podržali poslodavce koji provode, potiču i unaprjeđuju zapošljavanje osoba s invaliditetom i direktno utječu na podizanje svijesti javnosti o osobama s invaliditetom.

 

vrh stranice