25.10.2017. Poduzetnički kafić Split, Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split, 18:00

25.10.2017.

MALOM KAVOM DO VELIKOG POSLA!

Deseti po redu Poduzetnički kafić Split održat će se u srijedu 25.10.2017.g. u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, Split, s početkom u 18:00 sati.


S ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika, Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. nastavlja s provođenjem projekta „Malom kavom do velikog posla“.
Poduzetnički kafić Split je projekt koji se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava, te predstavlja izvanrednu priliku za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju.
Tema druženja: „Pokrenite svoje ideje!“

Gošće i gosti poduzetnici su:

• BRUNA BAJIĆ autorica filma „Modri kavez“ koji govori o životu ljudi čiji je život i život njihovih obitelji obilježilo more i pomorstvo;

• IVANA IVIĆ, direktorica trgovačkog društva Super ured d.o.o. dizajneri radnog prostora WIP Coworking na Žnjanu;

• DARIO BORAS, direktor trgovačkog društva Amplifico d.o.o. s nagrađivanom aplikacijom „Smart parking barirer“ - inovativan način parkiranja.

• ANTE DAGELIĆ, asistent na FESB-u te suosnivač trgovačkog društva Sol Itum d.o.o. poznati po svom proizvodu web sustavu GetbyBus za online prodaju autobusnih karata.



Rezervirajte svoje mjesto na info@poduzetnickikafic.hr ili nazovite 021/612-673.
Broj sudionika je ograničen-rezervirajte svoje mjesto čim prije!

Ulaz je slobodan, a kavom i kolačima častimo!
Veselimo se Vašem dolasku!

Posjetite našu web stranicu www.poduzetnickikafic.hr
i facebook stranicu www.facebook.com/poduzetnickikafic.hr
vrh stranice