25.02.-26.02.2016. Radionica Paritetnim fondom do jačanja socijalnog dijaloga u sektoru graditeljstva - SOGRADI, Hotel Terme Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica 9:30

25.02.2016.

U cilju razvoja kompetencija sudionika sektorskog socijalnog dijaloga u graditeljstvu i usvajanja dobrih inozemnih praksi u razvoju paritetnog fonda, pozivamo Vas na radionicu u sklopu provedbe projekta "Paritetnim fondom do jačanja socijalnog dijaloga u sektoru graditeljstva - SOGRADI" koja će se održati u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Sindikata graditeljstva Hrvatske 25. i 26. veljače 2016. godine u Hotelu Terme Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica.
Radionica je posebice fokusirana na pitanja zaštite na radu, prevenciju nesreća na radu i neprofitno osiguranje kod ozljeda na radu te na razloge zbog kojih europski poslodavci podržavaju paritetne fondove.

Paritetni socijalni fondovi prisutni su u građevinskoj industriji zapadnoeuropskih zemalja kao model socijalnog partnerstva u okviru kojega sindikati i poslodavci zajednički rade na aktivnostima vezanim uz strukovno obrazovanje, zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, socijalnu sigurnost radnika i sl.


Program SOGRADI 25. i 26. veljače 2016. godine.
vrh stranice