24.4.2018. Konferencija o korporativnom volontiranju, Hotel Academia Zagreb, 9:00

24.04.2018.

Poštovani članovi,

u sklopu napora Hrvatske udruge poslodavaca na promoviranju društveno odgovornog poslovanja (DOP)  želimo vas obavijestiti o drugoj hrvatskoj Konferenciji o korporativnom volontiranju i pratećem Sajmu volontiranja koji će se održati u utorak 24. travnja 2018. godine u Hotelu Academia u Zagrebu, a u organizaciji Volonterskog centra Zagreb.


Ovogodišnja konferencija održava se pod naslovom Korporativno volontiranje – suradnja za razvoj zajednice, a bavit će se temama internih komunikacija koje podupiru volontiranje u tvrtkama i temom volontiranja temeljenog na stručnim vještinama.

Program konferencije donosi zanimljiv pregled postojećih iskustava u hrvatskim tvrtkama, predstavljanja modela internih sustava koji podržavaju volontiranje zaposlenika, primjere uspješnih suradnji te brojne zanimljive goste i poznate osobe koji će podijeliti svoja iskustva volontiranja.

Uz konferencijski dio bit će organiziran i sajam volontiranja koji je namijenjen povezivanju tvrtki s organizatorima volontiranja te će tijekom cijelog dana biti prilike i za razmjenu 'volonterskih projekata' u koje se može uključiti poslovni sektor i bit će predstavljene volonterske akcije povodom nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2018 koja će se održati od 21. do 26. svibnja 2018. na području cijele zemlje.

Očekujemo dolazak brojnih predstavnika poslovnog sektora, brojne predstavnike organizatora volontiranja iz civilnog i javnog sektora te razne predstavnike medija.




Broj mjesta je ogrančen, molimo vas za prijave što ranije!

Veselimo se vašem dolasku na ovo posebno događanje i nadamo se da ćemo i vas inspirirati za korporativno volontiranje!

vrh stranice