24.11.2021. Webinar „GOSPODARENJE AMBALAŽNIM OTPADOM – koji nije u sustavu povratne naknade Fonda“ 10.00 sati

24.11.2021.

Pozivamo vas na webinar koji Hrvatska udruga poslodavaca organizira u suradnji s Interseroh - om  na temu   „GOSPODARENJE AMBALAŽNIM OTPADOM – koji nije u sustavu povratne naknade Fonda“ koji će se održati u srijedu, 24. studenog 2021. godine s početkom u 10,00 sati online putem MS Teamsa.

Sadržaj webinara:
Proširena  odgovornost proizvođača je zakonska obveza koja je na snazi već duži  niz godina, a sam sustav proširene odgovornosti proizvođača je skup mjera koje se poduzimaju u RH kako bi se osiguralo da proizvođači proizvoda snose financijsku ili financijsku i organizacijsku odgovornost za fazu »otpad« u životnom ciklusu proizvoda.
Obveze proizvođača se razlikuju ovisno o kategoriji koju stavlja na tržište. Na webinaru „Gospodarenje ambalažnim otpadom - koji nije u sustavu povratne naknade Fonda“ saznajte koje su Vaše obveze kada na tržište RH stavljate proizvode pakirane u nepovratnu ambalažu.
Predavanje će održati gospođa Katarina Jerbić, dipl.kem.ing.

Prijaviti se možete na mail: dubravka.oreskovic@hup.hr do 22. studenog te ujedno poslati pitanja od interesa. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, funkciju, naziv tvrtke te djelatnost tvrtke.

Okvirno trajanje webinara: 60 – 90 min
Webinar je besplatan za članove HUP-a.

Link za priključenje na webinar dostavit ćemo Vam jedan dan prije održavanja webinara.

Kratki CV: Katarina Jerbić, diplomirala na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, duži niz godina radi kao Voditeljica odjela zaštite okoliša u tvrtci Interseroh d.o.o. kojoj je glavna djelatnost gospodarenje otpadom. Glavni urednik Portala ORO – portala za  održivi razvoj okoliša.

 

vrh stranice