24.11.2020. PUMA seminar: Motivacija i fokus u svrhu produktivnosti; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31 (zgrada EURODOMA, IV. kat), Osijek, 11:00

24.11.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Motivacija i fokus u svrhu produktivnosti  koji će se održati u utorak 24. studenoga 2020. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek, Vukovarska ulica 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek.   

Stres je jedan od najvećih problema današnjice. Najviše utječe na zdravlje, ali i na produktivnost te cjelokupne rezultate tvrtke. Usko je povezan s konfliktima na radnom mjestu i krade nam energiju za rad. U stanju stresa činimo više pogrešaka i naravno, iscrpljeniji smo.

Na ovom seminaru učimo kako ukloniti svjesne i podsvjesne uzroke stresa na brz, jednostavan i svakodnevno primjenjiv način opuštanja. Učimo kako se lako i jednostavno možemo motivirati za izvršavanje traženih zadataka uz osobnu i svakodnevnu kontrolu i analizu te na taj način ništa ne prepuštamo slučaju.

Stječemo znanje upravljanja vremenom i razvijamo brz i direktan fokus čime povećavamo produktivnost i dolazimo zadovoljni do ciljeva i boljih i većih rezultata.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a predavač je:

mr.sc. Nives Poljak, magistrirala na poslijediplomskom znanstvenom studiju Poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku 2012. godine, završila poslijediplomski specijalistički studij Neuroanatomije, neuropsihologije i biofeedback-a pri Fakultetu medicine i farmacije u Temišvaru 2017. godine, trenutno je pri završetku edukacije Propedeutike psihoterapije na Bernays-u. Vodi privatnu školu stranih jezika od 2006. godine. Povezujući znanja iz ekonomije, medicine i psihoterapije radi kao predavač, osobni trener  i konzultant na području osobnog rasta i razvoja i poboljšanja međuljudskih odnosa i produktivnosti unutar tvrtke.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka 23. studenoga 2020. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice