24.09.2021, Okrugli stol, Komunikacijska infrastruktura u urbanim sredinama, Gradska Vijećnica, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, 10,00

24.09.2021.

Hrvatska udruga poslodavaca - Udruga informatičke i komunikacijske djelatnosti i Zajednica tehničke kulture Dubrovnik organiziraju okrugli stol pod nazivom "Komunikacijska infrastruktura u urbanim sredinama" koji će biti održan u petak, 24. rujna 2021., u dubrovačkoj Gradskoj Vijećnici, Pred Dvorom 1, s početkom u 10,00 sati.

Na okruglom stolu će se razmatrati izazovi, ali i naglasiti važnost komunikacijske infrastrukture te načini njezinog funkcioniranja i izgradnje u urbanim sredinama.

Svoje sudjelovanje na događaju su potvrdili:

  • Tonko Obuljen, Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
  • Gordan Šimac, Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
  • Jasminka Martinović, Hrvatska udruga poslodavaca
  • Natalija Godinić, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture
  • Antun Baće, Ministarstvo kulture - Konzervatorski odjel Dubrovnik
  • Lovel Giunio, Grad Dubrovnik - Upravni odjel za Urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša

Predviđeno vrijeme trajanja je 90 minuta, a pitanja sudionicima bit će moguća tijekom rasprave. Izjave za medije su predviđene nakon završetka događanja.

Dolazak možete potvrditi na e-mail: ivana.zlataric@hup.hr

NAPOMENA: Na događanju vrijede sve važeće epidemiološke mjere za Dubrovačko-neretvansku županiju, a ukupan broj posjetitelja ograničen je kapacitetima Gradske vijećnice. Mole se posjetitelji da tijekom događanja se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera zaštite.



vrh stranice