23. veljače 2017. Konferencija - Umijeće vođenja: biznis, sport i umjetnost, HUP, Radnička cesta 52/1, 9:00h

23.02.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s PARTUS Akademijom za razvoj izvrsnosti organizator je konferencije „Umijeće vođenja – business, sport, umjetnost“ koja će se održati 23. veljače 2017. od 9:00 do 15:30 h u prostorijama Hrvatske Udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/I kat, Zagreb.

Na konferenciji će nekih od vodećih ljudi iz svijeta biznisa, sporta i umjetnosti podijeliti svoja iskustva o strategijama vođenja i mentalnim strategijama, koje su im pomogle u ostvarenju vrhunskih rezultata. Cilj konferencije je motivirati i inspirirati sudionike na razvoj izvrsnosti, ali i pružiti konkretne tehnike i alate za primjenu predstavljenog u praksi.
Gosti predavači na konferenciji su naši vrhunski sportaši: osvajači zlatnih paraolimpijskih i olimpijskih medalja Sandra Paović i Slavko Goluža te boksački šampioni Ivana Habazin i Stjepan Božić, koji će pričati o tome kako razviti i održati mentalnu snagu i čvrstoću kada je najpotrebnije te kako tehnike motiviranja timova u sportu primijeniti u poslovnom okruženju. S druge strane, neki od naših najpoznatijih lidera iz svijeta biznisa: Ivona Čulo, generalna direktorica Adria Media Zagreb i Ivica Mudrinić, bivši čelnik HT-a i osnivač HUB385 pričat će o svojim uspješnim strategijama vođenja.

Krešimir Macan, ugledni hrvatski PR stručnjak, podijelit će svoje uspješne poduzetničke strategije, ali i načela uspješnog PR-a, dok će Dalibor Šumiga, stručnjak za bihevioralni marketing i direktor tvrtke Promosapiens otkriti što kažu najnovija istraživanja iz područja neuroznanosti o tome kako funkcionira ljudski mozak i kako navedena saznanja primijeniti u vođenju.

Na konferenciji će sudjelovati i uspješni umjetnici i poduzetnici Tonči Huljić, Robert Kurbaša te naša poznata pijanistica Lana Genc i Boris T. Matić, koji će o vođenju progovoriti iz jedne posve drugačije perspektive.

Konferenciju će voditi i panele moderirati Mirta Fraisman Čobanov, trenerica osobne i poslovne izvrsnosti i psihoterapeutkinja.

Na prvom panelu „Sport i vođenje“ sudjelovat će: Sandra Paović, Slavko Goluža, Ivana Habazin i Stjepan Božić.

Na drugom panelu „Umjetnost i vođenje“ govorit će Tonči Huljić, Boris T. Matić, Lana Genc i
Robert Kurbaša.

Sudionici trećeg panela „Business i vođenje“ bit će Ivona Čulo, Adria Media, Dalibor Šumiga, Promosapiens, Ivica Mudrinić, HUB 385 i Krešimir Macan, PR stručnjak.

vrh stranice
vrh stranice