22.11.2019. PUMA seminar: Podrobno proučite društvene medije; HGK Županijska komora Vukovar, Zmajeva ulica 1, Vukovar, 10:00

22.11.2019.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u partnerstvu s Googleom i Algebrom te u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom ŽK Vukovar organizira zanimljiv interaktivan seminar na temu: „Podrobno proučite društvene medije“ koji će se održati u petak 22. studenoga 2019. godine s početkom u 10 sati u prostorijama HGK Županijske komore Vukovar, Zmajeva ulica 1, Vukovar.

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O temi Podrobno proučite društvene medije:

Organizirani plan i strategija za društvene medije imat će velik utjecaj na uštedu vašeg vremena i energije. Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Krešimir Koružnjak, Google Digitizer i product manager za digitalne programe – Algebra. Stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta.   

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do srijede 20. studenoga 2019. godine.

vrh stranice