22.10.2018. Konferencija o održivom razvoju, Dubrovnik, Hotel Excelsior

22.10.2018.

Pridružite nam se 22. listopada 2018. godine, s početkom u 9:00 sati, na najvećoj ovogodišnjoj konferenciji na temu održivog razvoja, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Global Compact mreže Hrvatska, u suradnji s United Nations Global Compact-om. Konferencija će u hotelu Excelsior u Dubrovniku okupiti predstavnike Vlade Republike Hrvatske, državnih institucija i poslovnog sektora, te goste iz Ujedinjenih Naroda i preko 30 Global Compact mreža iz Europe, Sjeverne Amerike i s Bliskog Istoka. 

Lideri u području održivog razvoja govorit će o budućnosti rada i održivog poslovanja, dobrim praksama i inovativnim rješenjima poslovnog sektora za zaštitu okoliša, te o važnoj ulozi investicija u postizanju održivog rasta i razvoja cjelokupnog gospodarstva. Predviđeno trajanje konferencije je do 14 sati, nakon čega će uslijediti prigodni domjenak.

Večer prije konferencije, 21. listopada 2018., održat ćemo prijem za sve sudionike konferencije i naše uvažene goste iz UN-a.

Preliminarni program konferencije šaljemo uskoro, a za detaljnije informacije slobodno kontaktirajte gđu. Vali Marszalek, savjetnicu za održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje, mailom na vali.marszalek@hup.hr ili telefonski na broj 01/4897 566.

Svoj dolazak na konferenciju 22. 10. i prijem 21.10. molimo potvrdite na mail: hup@hup.hr

vrh stranice
vrh stranice