22.05.2018, konferencija za medije, EU projekt SPARTAK, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split, 11,00

22.05.2018.

Pozivamo Vas na konferenciju za medije povodom početka EU projekta SPARTAK koja će se održati u utorak, 22. svibnja 2018. u prostorijama HUP Regionalnog ureda Split, Bernardinova 1, u Splitu, s početkom u 11,00 sati.

Projekt SPARTAK – Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost usmjeren je ka rješavanju ključnih razvojnih problema Splitsko-dalmatinske županije vezanih za pitanje rada, zapošljavanja, konkurentnosti i održivog gospodarskog razvoja te je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je ugovoren 27. ožujka 2018.g., traje 15 mjeseci, a iznos bespovratnih sredstava je 1.496.021,00 kuna i to u 100%-tnom intenzitetu potpore. Važno je napomenuti da će se projekt baviti  aktualnom i vrlo važnom temom za sve socijalne partnere,  a to je nedostatak radne snage.

Nositelj projekta je JU Rera S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko- dalmatinske županije, a projektni partneri su Hrvatska udruga poslodavaca i Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split.

Na konferenciji za medije,  projekt će predstaviti ravnatelj Regionalne razvojne agencije Splitsko-dalmatinske županije Jozo Sarač, a na pitanja novinara odgovar će i Ranko Milić, direktor CEDRE te Vesna Ivić-Šimetin, direktorica HUP Regionalnog ureda Split.

vrh stranice