22. i 23.10.2015. Konferencija - Kako inovaciju pretočiti u sljedeći poslovni uspjeh organizacije, Hypo convention center, Slavonska avenija 6, Zagreb, 8:00

22.10.2015.

Hrvatska udruga poslodavaca partner je konferencije Corporate Innovation and Intrapreneurship 2015., koja okuplja svjetske i domaće stručnjake na temu inovativnosti i poduzetništva u organizacijama. Konferencija će se održati u Zagrebu, 22. i 23. listopada, a sudionike očekuje odličan miks inspirativnih predavanja, zanimljivih rasprava i zabavnih radionica. Hrvatska udruga poslodavaca osigurala je za svoje članove poseban poput od 20%.
Neka od ključnih predavanja su Inovacije koje stvaraju nova tržišta koje će održati Horace Dediu s američkog Clayton Christensen instituta i vodeći autoritet za poslovanje trenutno možda najinovativnije svjetske kompanije Applea.
Svakako je potrebno među istaknute predavače uvrstiti i Blakea Mceldowneya jednog od osnivača Zinc Studia iz Barcelone koji radi s inovativnim kompanijama na dizajniranju proizvoda i usluga koji će oduševiti korisnike i stvoriti vrijednost.

Od domaćih stručnjaka vrijedno je spomenuti Tomislava Buljubašića čije znanje uključuje upravljanje inovacijskim procesima u organizacijama.
Zašto sudjelovati na konferenciji? Biti inovativan nikad nije bilo važnije. Konkurencija, novi proizvodi i poslovni modeli ruše okruženje u kojemu vam je sve bilo poznato i tjeraju vas da u biznis ugradite novu kulturu – kulturu inovativnosti. Odgovor na pitanje kako je izgraditi, doznat će sudionici konferencije koja prezentira stvarne izazove, ali i otvara prilike za Inovativnost u organizacijama te pruža primjenjiva rješenja koja funkcioniraju.
Uključite su u zajednicu onih koji žele biti kreativni u stvaranju budućnost vlastite tvrtke. Povežite se s više od 200 sudionika konferencije koji razmišljaju drugačije i koji vam mogu biti partner s kojima ćete nadolazeće izazove pretvoriti u prilike.

Detaljnije informacije o konferenciji možete pronaći na www.corp2in.com, a direktna poveznica na program je : http://corp2in.com/program/

Za sve članove HUP-a koji žele ostvariti popust od 20% - molimo, prilikom registracije na konferenciju koristite promotivni kod CORP2INHUP.
vrh stranice
vrh stranice