21.09.2020. PUMA seminar: Utjecaj kontroling nalaza iz Qlik BI rješenja na pronalaženje potencijala u poduzeću; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31 (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek, 11:00

21.09.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizira seminar „Utjecaj kontroling nalaza iz Qlik BI rješenja na pronalaženje potencijala u poduzeću“ koji će se održati u ponedjeljak 21 rujna 2020. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek, Vukovarska ulica 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek.  

Dobivaju li svi menadžeri prave informacije iz kontrolinga i ako ih dobivaju da li na temelju njih donose odluke? Jednako tako da li kontroling na temelju njih umjerava funkcijske menadžere na poteze koje je potrebno povući kako bi se dogodile promjene te kako bi radna uspješnost zaposlenika kao i njihova motiviranost bile što bolje? Radi li to u suradnji sa sektorom LJUDSKIH POTENCIJALA? Ako su vaši odgovori negativni, vrijeme je da nam se pridružite!

Teme radionice:

           Što su nalazi iz kontrolinga i kako utječu na promjene koje je nužno provesti?

           Kako pratiti i mjeriti radnu uspješnost?

           Postavljanje KPI u poduzeću

           Praćenje ostvarenih KPI kroz sustav izvještavanja

           Pronalaženje uzroka neostvarivanja KPI – Studij slučaja

           Kako kontroleri izvještavaju o radnoj uspješnosti?

           STUDIJ SLUČAJA – Storytelling proveden kroz Qlik Sense BI alat

Radionica je namijenjena vlasnicima i upravi poduzeća, menadžerima ljudskih potencijala, menadžerima kontrolinga i kontrolerima, kao i svim zainteresiranima.

Predavanje će održati dr.sc. Andreja Švigir, ovl.rev. – doktorirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom: “Uloga integriranog, financijskog i nefinancijskog izvještavanje u donošenju poslovnih odluka”. Magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom “Uloga i značaj računovodstvenih politika u poslovnom odlučivanju” i stekla titulu magistrice znanosti. 2007. godine u partnerstvu osniva Altius savjetovanje d.o.o., s osnovnim ciljem razvoja i unaprijeđenja kontrolinga u hrvatskim poduzećima te edukacija iz područja kontrolinga. Posebnost: povezivanje kontrolinga s njime povezanim područjima i educiranje iz područja menadžmenta, analize financijskih izvještaja, financija i računovodstva. Educirala više od 4000 polaznika na petstotinjak edukacija i in-house programa. Sudjelovala na projektima uvođenja i razvoja kontrolinga u hrvatskim poduzećima. Radila u konzultantskoj kući TEB- poslovno savjetovanje kao urednica-savjetnica za područje računovodstva. U poduzeću Strabag bila je voditeljica odjela bilanciranja. Završila edukaciju pri Hrvatskoj udruzi revizora i stekla titulu ovlaštenog revizora.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do četvrtka 17. rujna 2020. godine elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice
vrh stranice