20.5.2016. Simpozij: „DAN KVALITETE U TURIZMU - Globalni standardi kvalitete u hotelijerstvu“, Hotel Valamar Diamant, Brulo 1/1, Poreč, 9:45

20.05.2016.

U sklopu ovogodišnje Hrvatske konferencije o kvaliteti, organiziran je i izdvojeni simpozij pod nazivom DAN KVALITETE U TURIZMU – GLOBALNI STANDARDI KVALITETE U HOTELIJERSTVU, u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom gospodarskom komorom, Istarskom županijom, Turističkom zajednicom Istre, Udrugom poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, hotelskom kućom Valamar, Hrvatskom udrugom profesionalaca u kongresnom turizmu, Udrugom obiteljskih i malih hotela, Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli i tvrtkom Heraklea.

Glavna tema ovogodišnjeg simpozija je Prednosti certifikata u podizanju kvalitete usluge u turizmu i hotelijerstvu na koju će se temu unutar simpozija održati i panel diskusija.

Kroz predavanja, case study prezentacije i panel diskusiju na kojoj će sudjelovati govornici iz najvažnijih institucija naučite kako podići razlinu kvalitete usluge i poslovanja svog objekta.

Simpozij je namijenjen: vlasnicima i menadžerima hotelskih kuća, aparthotela, malih i obiteljskih hotela, stancija, profesorima turističkih škola i kolegija na fakultetima ekonomije i turizma te zaposlenima u turističkim agencijama i turističkim zajednicama među kojima je Vaša ciljana skupina, zainteresirana ponajprije za ISO 9001 ceritifikat, ali i sve ostale certifikate koji im mogu pomoći u poslovanju i upravljanju kvalitetom.

Članovima HUP-a ponuđen je popust od 20% na iznos kotizacije.

Program događanja i sve ostale informacije možete pronaći na:

http://www.kvaliteta-u-turizmu.com
16konferencija@hdkvaliteta.com

vrh stranice