19.10.2018. Career Caffe - Izdvojena aktivnost za karijerne djelatnike u sklopu Tjedna karijera na FOI-ju

19.10.2018.

U periodu od 15. do 19. listopada 2018. godine održava se 7. po redu Tjedan karijera na FOI-ju u sklopu kojeg će se predstaviti više od 50 poslodavaca putem raznih mogućnosti kao što su pozvana predavanja, stručne radionice, štandiranje, pitchevi i slično.

U petak 19. listopada 2018. godine smo zajedno s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) a u sklopu Inicijative privatnog sektora za mlade, projekta Hrvatske udruge poslodavaca pripremili kratki program „Career Caffe“ u podrumu Fakulteta u novouređenom prostoru „Info chill zona“.

Molimo da se za sudjelovanje na Career Caffeu u sklopu Tjedna karijera zabilježite putem upitne forme do 4. listopada 2018. godine.

PROGRAM

11:30 – 12:00 Prezentacija i rasprava „Tjedan karijera – behind the scenes“
• Više od 50 poslodavaca, 33 predavanja, 12 radionica, pitchevi poslodavaca, štandiranje, izdvojena događanja, mobilna aplikacija, nagradna igra za studente, priznanja za poslodavce, umrežavanje i mnogo drugih prilika i aktivnosti glavne su odlike sedmog po redu Tjedna karijera na FOI-ju.
• U sklopu Career Caffea ukratko ćemo približiti i zakulisnu stranu Tjedna karijera, kako biste se upoznali s našim radom, pokušajima i pogreškama, te samom organizacijom našeg najvećeg karijernog događanja.
• Cilj je dijeliti iskustva i ideje te potaknuti kratku raspravu o (zajedničkim) izazovima prilikom osmišljavanja i organiziranja sve potrebnijih karijernih događanja. Želja nam je i detektirati atraktivne teme za daljnje obrađivanje u sklopu budućih karijernih događanja na FOI-ju.


12:00 – 13:00 Karijerna radionica by Adecco u sklopu Inicijative privatnog sektora za mlade, projekta Hrvatske udruge poslodavaca
• How to recognize talent
• How to guide students on their path to career


13:00 – 14:30 Ručak | Hotel park


14:30 – 17:30 Karijerni špancir (štandiranje) | FOI hodnici
• Mogućnost za umrežavanje s poslodavcima
Dobrodošli ste nakon ručka prošetati FOI hodnicima i osjetiti duh našeg Karijernog špancira te se prema želji umrežiti s više od 40 poslodavaca koji su odabrali ovu opciju za predstavljanje u sklopu Tjedna karijera. Ako se zadržite i do večeri, dobrodošli ste i na neformalno druženje u Medinoj škrinji koje počinje s krajem programa Karijerni špancir. Cjelokupni program glavnog dana Tjedna karijera možete vidjeti na linku.


vrh stranice
vrh stranice