19.10.2015. Završna konferencija projekta „BATOS - Bipartizam kao alat uspjeha, Radnička cesta 52., Zagreb, 09:00

19.10.2015.

Pozivamo vas na radionicu o bipartitnim socijalnim odnosima, kao i na završnu konferenciju projekta „BATOS - Bipartizam kao alat uspjeha" koja će se održati 19. listopada 2015.u Zagrebu, u prostorima Hrvatske udruga poslodavaca, Green Gold Centar,Radnička 52, s početkom u 9:00 sati.
Radionica će vam pružiti dublji uvid u stanje bipartitnih socijalnih odnosa u RH te predstaviti ulogu EU socijalnih partnera i značaj autonomnih okvirnih sporazuma koje krovne organizacije poslodavaca i sindikata sklapaju na razini EU.
U radu radionice, ali i završne konferencije, sudjelovati će i predstavnici socijalnih partnera europske razine: BUSINESSEUROPE-a i ETUC-a.

Nakon zajedničkog ručka, završna konferencija predstavit će rezultate projekta BATOS te objediniti sve što je do sada učinjeno na području izgradnje boljih bipartitnih odnosa između poslodavaca i sindikata, uključujući tu i potpisani bipartitni sporazum između HUP-a i SSSH.

Tijekom zajedničke panel rasprave, predstavnici sindikata i poslodavaca nacionalne i međunarodne razine predstavit će gledišta na industrijske odnose i njihove interakcije, a skup će također donijeti zaključke namijenjene daljnjem unapređivanju bipartitnih odnosa u RH.
 
Dnevni red radionice

Završna konferencija

Potvrdu sudjelovanja molimo dostaviti do 16. listopada 2015. na adresu hup@hup.hr
vrh stranice