19.03.2020. PUMA seminar: ŠKOLA RAVNOTEŽE - balansirajte um i tijelo; Poslovno-inovacijski centar BIC Vukovar, Gospodarska zona 15, Vukovar, 11:00 ODGOĐENO

19.03.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s VURA-om d.o.o. i Simbex Akademijom organizira koristan seminar na temu: “ŠKOLA RAVNOTEŽE - balansirajte um i tijelo” koji će se održati u četvrtak 19. ožujka 2020. godine s početkom u 11 sati u prostorijama Poslovno-inovacijskog centra BIC Vukovar, Gospodarska zona 15, Vukovar.

Sve više znamo o tome kako zdravlje- mentalno i tjelesno- ovisi o stilu života. A zahtjevi okoline se mijenjaju, pa preživljavanje i uklapanje u okolinu nije isto za nas i naše davne pretke. Moderan stil života neprestano iskušava zapanjujuću ljudsku moć prilagodbe…

Na ovom seminaru ŠKOLA RAVNOTEŽE, naučite poticati zdravlje (pra)ljudskog tijela- i uma, u skladu s modernim stilom života! Doznajte kako balansirati naprezanje i regeneraciju, te maksimalno održati zdravlje i dugovječnost. U dva sata trajanja radionice, naučit ćete puno o hormonima, živčanom sustavu i probavi, a govorit ćemo svakako i o aktivnosti drugih tjelesnih sustava, kao i o prirodi ljudskog uma.

Neke od zanimljivosti koje ćemo razjasniti:

Postoje li „noćne ptice“ i zašto se neki uvijek bude umorni?

Zašto um luta? Treba li ga zaustaviti?

Što se u tijelu događa kada grlimo voljenu osobu?

Što se u tijelu događa na sastancima ili tijekom neugodne svađe?

Kako se (brzo) razbuditi ili opustiti?

Kroz zanimljiv teorijski dio ćemo odgovoriti na spomenuta pitanja, kao i mnoga druga (npr. zašto žvačemo i spavamo). A dođite probati i vježbe kojima možete usklađivati tijelo i um s užurbanom svakodnevnicom, te povećati svoju izdržljivost, zdravlje i uspjeh!

Seminar je idealan za svakoga tko:

          teško uklapa zdrave životne navike u svakodnevnicu,

          ima zdravstvenih poteškoća ili želi djelovati preventivno i poticati zdravlje,

          želi ostvarivati svoje potencijale još učinkovitije.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a predavač je Lina Višić, psihologica s iskustvom u području zdravstvene, kliničke i organizacijske psihologije. Završila je studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te je diplomirala istražujući odnos psiholoških karakteristika ljudi i njihovih tjelesnih simptoma stresa. Svoje usavršavanje započela je kao psiholog u Klinici za psihijatriju Vrapče. Iskustvo na području organizacijske psihologije je stjecala radeći u agenciji za zapošljavanje Adecco, te kao konzultant u području poslovnog savjetovanja za tvrtku Ramiro. Trenutno je zaposlena u Poliklinici Orlando, gdje svakodnevno kroz individualni rad s pacijentima primjenjuje znanje i vještine iz područja psihologije. Kontinuirano se usavršava kroz dodatne edukacije i praktični rad s pacijentima, ali i kroz vođenje psihoedukacija za različite organizacije i skupine polaznika diljem Hrvatske.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do utorka 17. ožujka 2020. godine.

vrh stranice