18.6.2019. Ispunjava li vaša tvrtka uvjete održivog poslovanja prema ljudima? HUP, Radnička cesta 52/1, 9:00

18.06.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca vas poziva na radionicu pod nazivom

„Future-Fit Business for People“

ili

Ispunjava li vaša tvrtka uvjete održivog poslovanja prema ljudima?

Radionica će se održati 18. lipnja (utorak) 2019. godine u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb (Green Gold, ulaz R2, 1. kat) s početkom u 9 sati.

 

Financijske institucije i privatni investitori sve više ulažu u održivo poslovanje, a mladi biraju poslodavce na temelju njihove društvene i okolišne odgovornosti. Tvrtke su zbog toga pod sve većim pritiskom da pitanja okoliša, društva i upravljanja stave u središte svog poslovanja, te da budu transparentne i odgovorne u svojim operativnim načelima. Prva radionica na temu ciljeva održivog razvoja bavit će se uvjetima održivog poslovanja koji se odnose na utjecaj tvrtke na ljude. Također, zdravlje, nediskriminacija i jednaki uvjeti na radnom mjestu, te ulaganje u zaposlenike neke su od tema koje ćemo obraditi na ovoj radionici, na kojoj će biti predstavljene i dobre prakse članica UN Global Compacta, mahom najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj.

Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja Tele2, predstavit će kako kompanija, u kojoj 40% rukovoditeljskih pozicija drže žene, doprinosi 5. cilju održivog razvoja, Ravnopravnost spolova, kroz poticanje raznolikosti.

Ilijana Brkanović, stručnjakinja za zaštitu zdravlja sigurnost i okoliš INA, govorit će o programu ZDRAVLJE+, dok će Andrea Jurčević, vodeći stručni koordinator za sustav nagrađivanja i pogodnosti INA, prezentirati inicijative beneFIT i FORa. Programi su to kojima INA vodi brigu i uspješno doprinosi zdravlju, dobrobiti, zadovoljstvu i uspjehu svojih zaposlenika.

Ana Đidara, direktorica Ureda za upravljanje ljudskim resursom HPB-a, prezentirat će Program HPB 2.0 za brže upravljanje promjenama, prepoznavanje talenata i fokusiranu edukaciju ključnih zaposlenika u svrhu stvaranja kreativne, inovativne i učinkovite kompanije.

Radionicu će voditi Vali Marszalek, HUP savjetnica za održivi razvoj i DOP, i izvršna direktorica Global Compact Hrvatska, a predviđeno vrijeme trajanja radionice je tri sata.

Svoj dolazak molimo potvrdite na hup@hup.hr najkasnije do 17. lipnja (ponedjeljak) u 12 sati, uz napomenu na ograničen broj mjesta. Stoga, požurite!   

vrh stranice