18.09.2013. Svečano predstavljanje II. faze projekta BIZimpact, Zagreb, Rooseveltov trg 5, 10:00

18.09.2013.

Nakon uspješno završene prve faze projekta Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice (BIZimpact), započinje II. faza projekta s ciljem daljnjeg poboljšavanja poslovne klime i konkurentnosti. Tijekom provedbe projekta radit će se na informiranju poslovne zajednice o budućim učincima u zakonodavnim područjima koja su ključna za poslovanje u Hrvatskoj, procjeni njihovih ekonomskih učinaka, razvoju javno privatnog dijaloga, širenju informacija i podizanju svijesti te razvoju kapaciteta korisnika projekta za organiziranje informativnih kampanja.

Projekt je dio programa „Regionalna konkurentnost“ koji je financiran sredstvima IPA programa Europske unije i Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 1.5 milijuna eura. Projekt traje 24 mjeseca od ožujka 2013 do ožujka 2015. godine.
Na predstavljanju će sudjelovati:
• Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta,
• Anita Trbuščić Mlakar, voditeljica projekta,
• Ricardo Pinto, voditelj projektnog tima,
• Jasminka Keser, koordinatorica projekta,
• Dijana Bezjak, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta
• Predstavnici korisničkih institucija.

Glavni korisnik projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta, dok su ostali korisnici: Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i inovacije (HAMAG INVEST), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), Hrvatska udruga poslodavac (HUP) i Hrvatski savez zadruga (HSZ).
Projekt provodi tvrtka Pohl Consulting & Associates u konzorciju s Altair Asesores, Pinto Consulting i West Midlands Enterprise.

Detaljnije informacije potražite na: www.bizimpact.hr
vrh stranice