18.02.2014. Prezentacija na temu „Uloga i koristi EUCOMED-a“

18.02.2014.

Cilj prezentacije je upoznati domaće proizvođače i distributere medicinskih proizvoda s aktivnostima EUCOMED-a te prednostima moguće suradnje EUCOMED-a i HUP-a.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje tijekom koje ćete moći postavljati pitanja, a održat će je g. Christopher Breyel, Senior Manager Membership Services of Eucomed i Thecla Sterk Manager Regulations & Industrial Policy of Eucomed.

Kako je HUP vrlo aktivan na EU razini i sudjeluje u radu niza EU organizacija i tijela EU, nastojimo omogućiti hrvatskim poduzetnicima da postanu, ali i ostanu konkurentni u uvjetima povećane liberalizacije trgovine robama i uslugama na tržištu Europske unije, ali i na međunarodnom tržištu. Stoga smo kreirali usluge za članove HUP-a s područja praćenja EU zakonodavstva, informiranja i savjetovanja o EU fondovima i projekatima i sudjelovanje HUP-a u odlučivanju kroz radna tijela na europskoj razini kroz mrežu krovnih EU poslodavačkih organizacija.
Radni jezik prezentacije je engleski jezik. Program se sastoji od radnog dijela i zajedničkog druženja sudionika nakon prezentacije u trajanju od 16:00 do 18:00 sati. Program sa rasporedom dostavit ćemo svim prijavljenim sudionicima.

Više informacija o EUCOMED-u možete pronaći na sljedećem linku: http://www.eucomed.org/about-us

Zbog ograničenog broja sudionika, na prezentaciju se mogu prijaviti maksimalno dvije osobe po organizaciji. Za prijavu je dovoljno dostaviti ime i prezime sudionika i naziv tvrtke putem e-mail pošte na: hup@hup.hr do ponedjeljka 17. veljače 2014.
vrh stranice