17.4.2019. Prezentacija ADRIA Internship projekta i radionica, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb

17.04.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom u Zagrebu organizira prezentaciju projekta studentske prakse i radionicu za poduzeća koja potencijalne buduće zaposlenike - studente žele primiti na stručnu praksu financiranu iz projekta Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), putem Inovacijske zajednice EIT Raw Materials (održivo istraživanje, vađenje, prerada, recikliranje i supstituiranje sirovina), unutar Regionalnog Centra Adria.

 

Pozivamo vas na prezentaciju ADRIA Internship projekta i radionicu koja će se održati u srijedu 17. travnja 2019. g. s početkom u 11 h u prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/I, Zagreb.

U konzorcij projekta uključeni su sljedeći fakulteti Sveučilišta u Zagrebu:

 

  • Rudarsko-geološko-naftni fakultet (RGNF)
  • Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF)
  • Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (FKIT)
  • Prehrambeno-biotehnološki fakultet (PBF)
  • Metalurški fakultet, Sisak (SIMET)
  • Geothenički fakultet, Varaždin (GFV).

Projektom se tijekom trajanja stručne studentske prakse financiraju:

  • poduzeću troškovi mentora u iznosu od 500,00 EUR
  • studentu troškovi u iznosu od 500,00 EUR mjesečno.

Stručna praksa može trajati od minimalno 1 do najviše 3 mjeseca.

Na praksu dolaze studenti koji su završili preddiplomski studij u polju rudarstva, geologije, kemijske tehnologije, metalurgije, inženjerstva okoliša i sl. iz regije Adria.

Pilot projekt predviđa financiranje 20 studenata, a pojedino poduzeće može aplicirati za najviše dva studenta. Projekt je predviđen za poduzeća koja se bave neenergetskim mineralnim sirovinama.

Cilj interaktivne radionice je dobiti povratnu informaciju o vašim potrebama za održavanjem studentske prakse u vašem poduzeću te informaciju o programu i sadržaju stručne prakse koji bi student kod vas obavljao.

Svoje sudjelovanje na radionici molim povratno prijavite najkasnije do 12 h u utorak 16. travnja 2019. g. na adresu mirela.gudan@hup.hr. Broj sudionika je ograničen.

vrh stranice