17.04.2014. Prezentacija Zakona o zaštiti potrošača u HUP-u, Radnička cesta 52, Zagreb, 13:00

17.04.2014.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju novog Zakona o zaštiti potrošača koji je objavljen u Narodnim novinama br. 41/2014. O novostima koje donosi novi Zakon o zaštiti potrošača prezentirat će donositelji i regulatori zakonskog okvira.

Prezentacija u organizaciji HUP-a u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva održat će se 17. travnja 2014. s početkom u 13:00 sati u prostorijama HUP-a (velika dvorana) Radnička cesta 52, Zagreb.
Novi Zakon prezentirat će predstavnici Ministarstva gospodarstva:
gđa Đema Bartulović, voditeljica Službe za razvoj politike zaštite potrošača u Ministarstvu gospodarstva i gđa Mira Fiket, voditeljica Odjela zaštite ekonomskih interesa potrošača iz Uprave za inspekcijske poslove u gospodarstvu.
Na raspolaganju će biti i suradnici iz Ministarstva Vesna Buntić, voditeljica Odjela za zaštitu potrošača, Lino Vojnović iz Odjela zaštite ekonomskih interesa potrošača i Tomislav Curman načelnik Sektora za koordinaciju unutarnjeg tržišta.

Prezentacija je zamišljena kao interaktivno predavanje u kojem će se tijekom izlaganja odgovarati na pitanja.

Sudjelovanje na prezentaciji je besplatno za članove HUP-a.

Prijave su otvorene do 14. travnja do 12:00 sati odnosno do popune kapaciteta velike dvorane HUP-a.

Prijavite se putem maila: sanja.smoljak@hup.hr uz naznaku da je moguće prijaviti najviše dva predstavnika po tvrtki – članici HUP-a. (Prilikom prijave istaknite ime, prezime, funkciju i naziv tvrtke).

Pozivamo Vas da uz svoju prijavu dostavite i pitanja vezana uz nove odredbe Zakona, a na koje biste tijekom prezentacije željeli dobiti odgovor.

Tekst Zakona možete pronaći na sljedećem linku:

Narodne novine 
vrh stranice