16.09.2014. Kodeksa stručnjaka u upravljanju ljudskim resursima – HR Kodeks, Radnička cesta 52/1. kat, 09:00

16.09.2014.

HUP i HR Centar, vas pozivaju na predstavljanje Kodeksa stručnjaka u upravljanju ljudskim resursima – HR Kodeks koje će se održati u utorak 16.9.2014. od 9:00 do 11:00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1. kat.

HR Kodeks je jedinstveni dokument koji ima za cilj definirati izvrsnost u poslovanju stručnjaka iz upravljanja ljudskim resursima te potaknuti buduće stručnjake i kolege na prihvaćanje i provođenje njegovih odredbi.
Kodeks je usuglasila radna skupina Strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima HR Centar koju pod predsjedanjem Ane Jožinec iz Francka, čine i Gordana Frgačić iz Kauflanda, Breda Ivanović Iz PricewaterhouseCoopersa, Jasna Jambrešić s portala posao.hr, Martina Jurković iz tvrtke Talentor, Saša Jurković s portala posao.hr, Igor Kovač iz tvrtke ACG Lukaps, Marino Miloš iz Plus HR-a, Andrea Mimica iz Zagrebačke banke, Blagica Petrovac Šikić iz Plive, Zoran Sušanj s Filozofskog fakulteta u Rijeci, Alan Žunić iz Bille te Ines Bokan s portala posao.hr.

Predsjednik Udruge, g. Saša Jurković će predstaviti HR Kodeks te prezentirati rad HR Centra.

HR Centar i HUP će potpisati pismo podrške u cilju zajedničke promocije i unaprjeđenja struke ljudskih resursa u Hrvatskoj.

Svoj dolazak možete potvrditi mailom na natasa.novakovic@hup.hr do petka 12.09.2014. u 16h.

Detalje druženja možete pročitati u prilogu maila i veselimo se vašem dolasku.

PROGRAM HUP_HRCentar_16.09.2014
vrh stranice