15.9.2020. Google Garaža online radionica za članove HUP-a: Novo normalno za digitalno oglašavanje i trgovinu: istraživanja, savjeti i preporuke iz Googlea

15.09.2020.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Algebrom i Google Hrvatska poziva vas na online radionicu koja će biti održana 15. rujna s početkom u 9:00 sati u sklopu programa Digitalna Garaža na platformi Adobe Connect, na temu:

„Novo normalno“ za digitalno oglašavanje i trgovinu: istraživanja, savjeti i preporuke iz Googlea

Trajanje radionice je 3 sata, a ukoliko se želite prijaviti pošaljite nam e-mail na: ivana.zlataric@hup.hr

Kad je svijet zahvatila pandemija COVID-19 narušeni su, dovedeni u pitanje ili sasvim zaustavljeni uobičajeni kanali oglašavanja, prodaje i distribucije mnogih tvrtki. Oni koji su se mogli brzo prilagoditi, profitirali su ili se barem održali na površini bez značajnih gubitaka u poslovanju. Veliku ulogu u tom procesu preuzela je sposobnost tvrtki u prebacivanju na digitalno i daljinsko poslovanje. Kako bi tvrtkama pomogao u razdoblju tijekom i nakon prvog vala pandemije Google je proveo istraživanja i ankete te prikupio informacije, poslovne primjere, načinio alate kojima nastoji pomoći poduzetnicima diljem svijeta. U taj projekt Google j uložio više od 800 milijuna dolara. Predavanje donosi  pregled informacija i izvora na temelju kojih poduzetnici mogu dobiti ideje što učiniti, kao i potvrdu i nadogradnju onoga što već čine kako bi se prilagodili novim okolnostima digitalnog oglašavanja i trgovine.

 

Nešto više o samim radionicama:

Od ove jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

 

O predavaču:

Darko Perković stručnjak je na području digitalnog marketinga s više godina iskustva predavanja na Otvorenom učilištu Algebra u Zagrebu. Uz predavanja na Algebri, Darko predaje i za Google Hrvatska te je član tima edukatora u sklopu globalnog Googleovog projekta pod nazivom „Digitalna garaža“. Osim što je predavač, Darko Perković vlasnik je digitalne agencije Targetad koja se bavi digitalnim marketingom i SEO optimizacijom. Uža specijalnost agencije su Google Ads i SEO optimizacija, a svojim klijentima redovito pruža i usluge oglašavanja na društvenim mrežama, pisanja SEO optimiziranih tekstova, web-analitike i izrade web-sjedišta uz marketinško planiranje web-a.

vrh stranice