15.5.2019. Natječaj za izbor financijskog direktora (CFO) godine - Deloitte i HUP

15.05.2019.

Prepoznajući sve veću ulogu financijskih direktora (CFO) Deloitte već četvrtu godinu pokreće natječaj za izbor financijskog direktora godine te poziva sve zainteresirane kandidate da se odazovu. U žiriju i ove godine sudjeluje predstavnik Hrvatske udruge poslodavaca, gospodin Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP-a. Prijave ne iziskuju nikakve troškove, a prijaviti se možete zaključno sa 7. svibnja 2019. godine putem sljedećeg linka: CFO of the Yearili direktno putem elektroničke pošte: VišnjaMatković

 

Osim osobnih podataka osoba koje uđu u natječaj (ime i prezime, naziv trgovačkog društva, životopis), prijave moraju sadržavati i popunjen upitnik na temelju kojeg će stručna komisija donijeti ocjenu. Ocjena će se sastojati od kvalitativnog i kvantitativnog dijela, a svaki dio nosi maksimalno 50 bodova. Kvalitativni dio ocjene donijet će se na temelju popunjenog upitnika, a kvantitativni dio će komisija izračunati na osnovu posljednjih javno dostupnih financijskih izvještaja tvrtke čiji je CFO zaposlenik. Više detalja o kriterijima kao i o samom postupku prijavljivanja možete pronaći na sljedećem linku: kriteriji.  

Neovisni i stručni žiri koji će izabrati najboljeg hrvatskog financijskog direktora čine:

  • Bernard Jakelić, Hrvatska udruga poslodavaca
  • Sonja Popović, SAP d.o.o.
  • Boris Tušek, Ekonomski fakultet u Zagrebu
  • Ante Samodol, ekonomist specijaliziran za financije
  • Marina Tonžetić, Deloitte

Proglašenje pobjednika održat će se 15. svibnja 2019. godine u Plaza Event Centru na 5. konferenciji CFO 2019.

Pobjednika natječaja očekuju vrijedne nagrade.

Pozivamo sve zainteresirane financijske direktore da se priključe četvrtom izboru za financijskog direktora godine te sve one koji takve poznaju da ih nominiraju za sudjelovanje u izboru.

 

vrh stranice
vrh stranice