15.11.2021. Webinar: Kako se kvalitetno pripremiti za prijavu na EU fondove; 10:00

15.11.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar „Kako se kvalitetno pripremiti za prijavu na EU fondove“ koji će se održati u ponedjeljak 15. studenoga 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 11:30 sati, a isti će biti organiziran putem aplikacije Jitsi Meet.  

Najava povećanja raspoloživih iznosa, kao i stope potpora za poduzeća iz nove regije Panonska Hrvatska, učinila je to da sve veći broj poduzeća želi konkurirati za bespovratna sredstva.

Međutim, iako će sredstava biti više, to ne znači da će do njih biti lakše doći. Stoga je cilj ovog webinara proći kroz osnove projektnog planiranja i preduvjete koje treba zadovoljiti da bi se moglo konkurirati za EU fondove u nadolazećem razdoblju.

To ćemo postići pregledom dostupnih izvora financiranja - bilo zajmovima i kreditima ili bespovratnim sredstvima - te pregledom uvjeta prihvatljivosti prijavitelja na dosadašnje natječaje.

Webinar je primarno namijenjen mikro i malim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranima.                           

Predavanje će održati Luka Matić - vlasnik konzultantskog obrta NEP-054 koji mikro, malim i srednjim poduzećima pruža usluge poslovnog savjetovanja, projektnog planiranja i menadžmenta projektnog ciklusa.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do petka 12. studenoga 2021. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice