15.11.2019. Edukacija: Prevencija lažnih” bolovanja - uloga organizacije, HUP, Radnička cesta 52/1, 9:00

15.11.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Institutom za upravljanje apsentizmom poziva vas na edukacija na temu: Prevencija "lažnih” bolovanja - uloga organizacije koja će se održati u petak, 15. studenog 2019. g. s početkom u 9 sati, u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/I., Zagreb (Green Gold, ulaz R2), a na kojoj će sudionici moći detaljnije čuti:

  • što se smatra lažnim bolovanjima i kako ih identificirati?
  • kako prilagoditi organizaciju s ciljem prevencije budućih slučajeva?
  • koje alate upotrijebiti kako bi izbjegli ponavljanje problema?

Edukaciju će održati Sandra Ćupurdija i Damir Kovačević koji se bave problematikom apsentizma na području čitave regije, posebno s aspekta utjecaja na troškove rada, employer brandinga i ukupnog zadovoljstva radnika.

Damir Kovačević radio je na visokim funkcijama u međunarodnoj korporaciji. Autor je jedinstvenog programa smanjenja troškova bolovanja koji predstavlja „win-win“ situaciju za sve sudionike, kojom radnici dobivaju naprednu zdravstvenu zaštitu, a poslodavac preuzima kontrolu, smanjuje troškove izostanaka, te unaprjeđuje radnu produktivnost.

Sandra Ćupurdija radila je u korporativnom sektoru za ljudske potencijale INA Grupe i MOL Grupe, gdje je u izazovnom okruženju sudjelovala u mnogim projektima vezanim uz moderniziranje načina upravljanja ljudskim potencijalima, uvođenja organizacijskih noviteta, poboljšanja angažiranosti radnika i smanjenja troškova vezanih za poslovanje, što nastavlja kroz model upravljanja apsentizmom.

Trajanje edukacije je 3 sata i besplatna za članove HUP-a.

Prijave možete slati kolegici Štefici Frančini na adresu e-pošte: stefica.francina@hup.hr do 14.11.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca Vaše podatke obrađuje u skladu sa politikom o obradi podataka koju možete naći na sljedećem linku: https://www.hup.hr/obavijest-o-obradi-podataka.aspx

vrh stranice