13.11.2018. HUP I GOOGLE HRVATSKA RADIONICA ZA ČLANOVE HUP-a: Google Adwords, Radnička cesta 52/1, 10:00

13.11.2018.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Google Hrvatska poziva vas na drugu radionicu koja će biti održana u Zagrebu u sklopu programa Digitalna Garaža, a koja će pokriti temu:

  • GOOGLE ADWORDS

 Radionica će biti održana 13. studenog u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1, Zagreb, s početkom u 10:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 1 sat i 30 minuta, s uključenim snack & coffee breakom.

NEŠTO VIŠE O SAMIM RADIONICAMA:

Od ove jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

 

O TEMI GOOGLE ADWORDS:

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google AdWords vam u tome može pomoći.

Oglašavajte lokalno ili globalno.

Oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.

Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku.

Korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite.

Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

•           Mali trikovi Ads oglašavanja.

-           Kako uz manji budžet prestići konkurenciju?

•           Ciljanje relevantne publike.

-           Što su dugorepe ključne riječi?

•           Tražilice, web stranice i YouTube.

-           Kada i gdje se oglašavati? Što nam je cilj?

•           Mjerljivost i optimizacija kampanja.

-           Što je konverzija? Kako povećati ROI?

 

O PREDAVAČU:

Marin Zlatarić

•           Inbound marketing specijalist

•           Direktor Google certificirane agencije

•           E-commerce specijalist

Marin je stručnjak za digitalni marketing gdje pri izradi strategije stavlja naglasak na inbound pristup i metodologiju. Certificirani je Google partner za Google AdWords program oglašavanja, SEM-rush specijalist te Inbound specijalist. Vlasnik je full-service digitalne agencije bazirane u Zagrebu naziva „Aureus Consulting & 360 Agency“ čije su glavne djelatnosti: digitalni marketing s naglaskom na inbound metodologiju, konzalting i edukacije tvrtki i poduzetnika, te e-commerce development, vođenje i oglašavanje. Marin i njegov tim držali su mnoge edukacije digitalnog marketinga u suradnji s mnogim poznatim tvrtkama i brandovima diljem Hrvatske u sklopu tvrtke te predavačkih partnera kao obrtničke komore, turističke zajednice RH te mnogih drugih. Trenutno radi direktor agencije te kao voditelj projekata u agenciji i predavač na Algebri  u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“. Uz to, Marin sudjeluje kao predavač na projektu Digitalna garaža čiji je cilj omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama.

Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup@hup.hr najkasnije do 11. studenog 2018. godine. Prijavom ste osigurali mjesto na radionici. Radionice su besplatne za članove HUP-a. 

vrh stranice