12.3. 2013., 9. Mystery shopping dan „Kvaliteta usluge u turizmu“, Rovinj, 9:00

12.03.2013.

9. Mystery shopping dan posvećen je kvaliteti usluga u turizmu i održat će se 12. ožujka u Rovinju, u Hotelu Lone. Tijekom susreta koji je podijeljen na tri dijela sudionici će imati priliku čuti iskustva Turističkih zajednica, destinacijskih menadžera i turističkih djelatnika koji su do sada već koristili mystery shopping u svom poslovanju.
Stručnjaci iz tog područja prenijet će svoja znanja i iskustva o načinu kako se mystery shopping uspješno primjenjuje u turizmu. Sudionici će nakon susreta naučiti koristiti mystery shopping u svom poslovanju te kako implementirati svijest o važnosti kvalitete usluge u svakodnevni rad, kako unaprijediti područja u poslovanju kojima nismo zadovoljni te kako upravljati i pružiti kvalitetnu turističku uslugu u destinaciji.

U organizaciji Heraklee, za članove HUP-a osigurana je povoljnija cijena kotizacije koja uključuje sudjelovanje na predavanjima, speeddating networkingu, edukacijskim radionicama, ručak i piće. Partner projekta je Maistra. U prilogu se nalazi program i prijavnica.

Detaljnije informacije možete dobiti na e-mail: sanja@heraklea.hr, kristina@heraklea.hr ili 099 63 74 049

PROGRAM

PRIJAVNICA

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i turističke zajednice grada Rovinja.
vrh stranice
vrh stranice