12.2.2018. Konferencija Digitalna (R)evolucija, NSK, Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb, 10:00

12.02.2018.

Hrvatska udruga poslodavaca i ove je godine organizator konferencije „Digitalna (R)evolucija“ kojoj je glavna tema osvještavanje potrebe digitalne transformacije hrvatskog gospodarstva. Konferencija će biti održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, 12. veljače 2018. s početkom u 10 sati, a očekujemo više od 300 poduzetnika i poslodavaca, članova HUP-a, predstavnika državnih institucija i medija te drugih uzvanika iz gospodarstva i politike.
Cilj konferencije je ukazati na promjene koje donosi digitalna tehnologija te se osvrnuti na stanje razvijenosti digitalne ekonomije u Hrvatskoj, kao i ukazati na prilike (i prijetnje) koje hrvatskim poduzetnicima donosi digitalizacija kroz primjere iz prakse, a posebno u segmentu malog i srednjeg poduzetništva. Konferencija će biti održana pod medijskim pokroviteljstvom Hanza Medije te će u Jutarnjem listu i Globusu biti predstavljeni primjeri dobre prakse digitalne transformacije malih i srednjih poduzeća i koristi razvoja digitalne ekonomije za hrvatsko gospodarstvo, a konferenciju ćemo uživo prenositi na jutarnji.hr i Youtube kanalu HUP-a.

Ulazak je slobodan uz prethodnu prijavu, a zbog ograničenog broja mjesta svoj dolazak molimo potvrdite na e-mail hup@hup.hr završno s 9. veljače 2018.

PROGRAM


vrh stranice