12.12.2018. Google garaža - radionice za članove HUP-a: SEO optimizacija sjedišta, HUP, Radnička cesta 52/1, 9:30

12.12.2018.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Google Hrvatska poziva vas na treću radionicu koja će biti održana 12.12.2018. u Zagrebu u sklopu programa Digitalna Garaža, a koja će pokriti temu:

v  SEO OPTIMIZACIJA WEB SJEDIŠTA – PISANJE ZA WEB

Radionica će biti održana u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1, Zagreb, s početkom u 9:30 sati. Očekivano trajanje radionice je 2 sata i 30 minuta, s uključenim snack & coffee breakom.

 NEŠTO VIŠE O SAMIM RADIONICAMA:

Od ove jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

 O TEMI SEO OPTIMIZACIJA SJEDIŠTA:

Tražilice vam olakšavaju pronalaženje onoga što tražite tek jednim klikom gumba. No kako rade i kako možete poboljšati svoju vidljivost na njima? Saznajte razliku između rezultata organskog i plaćenog pretraživanja te zašto je oglašavanje na tražilicama tako učinkovito.

Optimizacija za tražilice možda zvuči složeno, no kad shvatite kako tražilice funkcioniraju, bit ćete na putu da postanete stručnjaci za SEO. Saznajte kako razviti prilagodljivi plan za SEO, prepoznati najučinkovitije ključne riječi i koji vam alati mogu pomoći u mjerenju onoga što je važno.

Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. U ovoj temi saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga.

 O PREDAVAČU:

Marin Zlatarić

             Inbound marketing specijalist

             Direktor Google certificirane agencije

             E-commerce specijalist

Marin je stručnjak za digitalni marketing gdje pri izradi strategije stavlja naglasak na inbound pristup i metodologiju. Certificirani je Google partner za Google AdWords program oglašavanja, SEM-rush specijalist te Inbound specijalist. Vlasnik je full-service digitalne agencije bazirane u Zagrebu naziva „Aureus Consulting & 360 Agency“ čije su glavne djelatnosti: digitalni marketing s naglaskom na inbound metodologiju, konzalting i edukacije tvrtki i poduzetnika, te e-commerce development, vođenje i oglašavanje. Marin i njegov tim držali su mnoge edukacije digitalnog marketinga u suradnji s mnogim poznatim tvrtkama i brandovima diljem Hrvatske u sklopu tvrtke te predavačkih partnera kao obrtničke komore, turističke zajednice RH te mnogih drugih. Trenutno radi direktor agencije te kao voditelj projekata u agenciji i predavač na Algebri  u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“. Uz to, Marin sudjeluje kao predavač na projektu Digitalna garaža čiji je cilj omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama.

Prijave molimo šaljite na hup@hup.hr 

vrh stranice
vrh stranice