11.10.2016. Seminar : "Sigurnost i zaštita zdravlja radnika - zajednički interes poslodavaca i radnika", HUP, Radnička cesta 52, Zagreb, 10:00

11.10.2016.

Poludnevni seminar-radionica na temu "Sigurnost i zaštita zdravlja radnika – zajednički interes poslodavaca i radnika" održat će se 11. listopada 2016. u dvorani Hrvatske udruge poslodavaca, Zagreb, Radnička cesta 52/I, s početkom u 10 sati.
Seminar-radionicu organizira Zavod za unapređivanje zaštite na radu, središnja javna institucija u ovom području, uz potporu Europske agencije za zaštitu na radu (EU OSHA) a u sklopu aktivnosti Europska poduzetnička mreža.

Seminar-radionica održava se uz potporu Europske agencije za zaštitu na radu (EU OSHA) i Hrvatske udruge poslodavaca.

Cilj seminara-radionice je upoznati socijalne partnere – predstavnike poslodavaca i radnika – s e-Vodičem za upravljanje stresom i psihosocijalnim rizicima, koji je izradila EU OSHA, te važnošću procjene rizika određenih mjesta rada, kao i kako izraditi samu procjenu riziku i prijedlog mjera za njihovo uklanjanje i/ili smanjenje.
Sudionici će dobiti Potvrde o sudjelovanje EU-OSHA / Zavoda.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete na neven.obradovic@zuznr.hr ili  ravnateljstvo@zuznr.hr zaključno sa 04. listopada 2016. broj mjesta je ograničen.


POZIVNICA


DNEVNI RED
 

vrh stranice