11.05.2022. Radionica za predlagatelje standarda zanimanja i dionike sustava vaučera, Hotel President, Split

11.05.2022.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike će u okviru ESF projekta „Implementacija HKO-a i razvoj alata u povezivanju obrazovanja i tržišta rada“ , 11. svibnja 2022., u Splitu, Hotel President, s početkom u 10:00 sati, održati Radionicu za predlagatelje standarda zanimanja i dionike sustava vaučera.

Radionica je namijenjena predlagateljima standarda zanimanja, odnosno članicama Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i HR centra koje provode obrazovanje odraslih, a u cilju podrške izradi standarda zanimanja i skupova kompetencija kao podloge za programe obrazovanja odraslih koji će se moći kvalificirati za financiranje kroz sustav vaučera za obrazovanje zaposlenih i nezaposlenih osoba. U prilogu Vam dostavljamo program radionice.

Pozivi su namijenjeni ustanovama za obrazovanje odraslih s područja Splitsko dalmatinske i Šibensko kninske županije.  Za više informacija te prijavu do 9. svibnja, obratite se na jasminka.martinovic@hup.hr .

Program radionice

vrh stranice