10.12.2014. Predstavljanje rezultata istraživanja – Majčinstvo i karijera u Hrvatskoj, HUP,Radnička cesta 52, prvi kat, Zagreb,10:00

10.12.2014.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na svečanu dodjelu MAMFORCE COMPANY® znaka tvrtke prijatelja obitelji koji će biti uručen Zagrebačkoj banci d.d. članici Unicredit Group. Tim povodom ćemo predstaviti i rezultate istraživanja Majčinstvo i karijera koje je proveo Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama. Događaj će se održati
u srijedu 10. prosinca 2014. godine s početkom u 10 sati u prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, prvi kat, Zagreb.
MAMFORCE COMPANY® certifikat dodijeliti će Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić, dok će predsjednica Instituta za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama i pokretačica projekta MAMFORCE COMPANY mr. sc. Dijana Kobas Dešković predstaviti rezultate istraživanja Majčinstvo i obitelj.

MAMFORCE COMPANY® znak tvrtke prijatelja obitelji dodjeljuje se organizacijama koje uspješno organiziraju posao i radno okruženje uz poštovanje načela ravnoteže profesionalnog i privatnog života, prvenstveno za zaposlene majke kojima se tako omogućava nesmetani razvoj profesionalne karijere uz istodobno odgovorno roditeljstvo. Kompanije prolaze audit kroz koji se dobije uvid u dobre prakse upravljanja te sugestije za daljnja poboljšanja.

Pokrovitelji projekta su Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska gospodarska komora i Global Compact Hrvatska.

Ukoliko ste u mogućnosti prisustvovati predstavljanju, ljubazno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite na niže navedene kontakte:

e-mail: andrea.cimbal.matic@spona.hr
091/4663-678
vrh stranice