10.10.2017. Predstavljanje Gluten free standarda, Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split, 11,00

10.10.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca Vas poziva na predstavljanje prvog gluten free standarda u Hrvatskoj u utorak, 10. listopada 2017., s početkom u 11,00 sati u Hotelu Park, dvorana Floramye, Hatzeov perivoj 3, Split. BOSK gluten free standard namijenjen je ugostiteljima i turističkim kućama te im pruža praktično znanje o pripremi i posluživanju bezglutenskih jela. Saznajte o novom trendu u prehrani i ugostiteljstvu – gluten free ponudi te kako se aktivno uključiti u tržište od 180 milijuna korisnika i oko 600-800 tisuća domaćih i stranih gostiju koji borave u Hrvatskoj tijekom godine.
BOSK gluten free standard namijenjen je ugostiteljima i turističkim kućama te im pruža praktično znanje o pripremi i posluživanju bezglutenskih jela.

Saznajte o novom trendu u prehrani i ugostiteljstvu – gluten free ponudi te kako se aktivno uključiti u tržište od 180 milijuna korisnika i oko 600-800 tisuća domaćih i stranih gostiju koji borave u Hrvatskoj tijekom godine.

BOSK gluten free standard predstavit će Denis Delogu (http://bosk.hr/o-nama/strucni-tim/). Poseban gost je proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić.

Na prezentaciju su pozvani sudjelovati svi članovi HUP-a.
Predviđeno trajanje je 1h + vrijeme posvećeno pitanjima sudionika

Molimo zainteresirane da svoj dolazak potvrdite e-mailom na hup-split@hup.hr zaključno do 06. listopada 2017.
vrh stranice