08.09.2016. Konferencija HUP-a i Hanza medije “Prava pitanja 2016. - veliki dvoboj programa”,Hotel Esplanade - Smaragdna dvorana, Zagreb, 10:00

08.09.2016.

U sklopu projekta “Pravih pitanja” izdanja Hanza Media u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca organiziraju konferenciju “Prava pitanja 2016. - veliki dvoboj programa”.

Na konferenciji “Prava pitanja 2016. - dvoboj velikih ideja“, koja će se održati u zagrebačkom hotelu Esplanade s početkom u 10 sati, sučelit ćemo trenutačno najutjecajnije članove Narodne koalicije i HDZ-a kad je riječ o kreiranju javnih i, posebno, gospodarskih politika.
Cilj projekta “Pravih pitanja” jest fokusirati društvo na konstruktivnu javnu raspravu i traženje racionalnih rješenja tijekom izborne kampanje. Misija nam je što je moguće bolje razbistriti situaciju i što je moguće više smanjiti komunikacijski šum koji proizvode razni populizmi i spinovi.

Narodnu koaliciju predstavljat će Siniša Hajdaš Dončić (SDP), Boris Lalovac (SDP) i Ivan Vrdoljak (HNS). Sučelit će se s Ivanom Maletić (HDZ), Tomislavom Ćorićem i aktualnim ministrom financija, Zdravkom Marićem.

U dvoboju različitih političkih koncepata naša moderatorica, Mirjana Hrga, urednica i voditeljica vijesti na RTL-u, tražit će odgovore na niz krucijalnih pitanja iz sfere fiskalne i porezne politike, tržišta rada, investicija, poslovne klime, mirovinske, zdravstvene, obrazovne i vanjske politike.

Pozivamo Vas da svojim dolaskom na našu konferenciju date podršku duhu demokratske i produktivne javne rasprave u politici koju “Pravim pitanjima” dižemo na novu razinu.

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite na broj 01/617-3876 ili na e-mail:ivana.omerovic@hanzamedia.hr najkasnije od 6. rujna 2016

POZIVNICA


vrh stranice