08.07.2016. Završna konferencija projekta Paritetnim fondom do jačanja socijalnog dijaloga u sektoru graditeljstva – SOGRADI, HUP, Radnička cesta 52/I, Zagreb, 11:00

08.07.2016.

Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta "Paritetnim fondom do jačanja socijalnog dijaloga u sektoru graditeljstva – SOGRADI" koja će se održati u petak 8. srpnja 2016. godine s početkom u 11,00 h u prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/I, Zagreb.
Projekt SOGRADI provodi Hrvatska udruga poslodavaca - Udruga poslodavaca graditeljstva s partnerima Sindikatom graditeljstva Hrvatske i udrugom Stowarzyszenie B-4 u razdoblju od 27. srpnja 2015. do 26. srpnja 2016. godine.

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte u programu 2007.-2013., Jačanje socijalnog dijaloga – Faza II, broj poziva: HR.5.1.03.

Opći cilj projekta SOGRADI je priprema podloga za donošenje odluke o osnivanju paritetnog fonda u sektoru graditeljstva Republike Hrvatske. (www.sogradi.hr

Na završnoj konferenciji predstavit ćemo vam rezultate provedenih analiza i prijedlog modela paritetnog fonda u graditeljstvu Republike Hrvatske čiji su ciljevi unaprjeđenje sigurnosti i zaštite zdravlja radnika, osiguranje stabilnosti poslovanja gospodarskih subjekata u slučaju nezgode na radu te povećanje produktivnosti i konkurentnosti hrvatske industrije graditeljstva.

Obzirom da je broj sudionika na završnoj konferenciji ograničen, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na adresu sogradi@hup.hr najkasnije do srijede 6. srpnja 2016. godine.


POZIV


PROGRAM 
vrh stranice