05.11.2015. Pokretanje BAZE POSLOVNIH ŽENA, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb, 9:30

05.11.2015.

Hrvatska udruga poslodavaca i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova pozivaju Vas na konferenciju za medije na kojoj će predstaviti natječaj za prvu elektronsku Bazu poslovnih žena s kojom želimo dodatno potaknuti zapošljavanje žena na upravljačkim pozicijama u Republici Hrvatskoj.
Press konferencija održat će se u četvrtak 5. studenog u 9.30 sati u prostorima HUP-a (Radnička cesta 52, 1. kat, Zagreb), a o bazi će na press konferenciji govoriti predsjednica HUP-a Gordana Deranja, pravobraniteljica Višnja Ljubičić te će se povodom projekta obratiti i Ivica Mudrinić, predsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost te Ljerka Puljić, članica Nadzornog odbora Agrokora i ambasadorica projekta Baze žena.

Hrvatska Baza poslovnih žena radi se po uzoru na slične baze koje već postoje na svjetskoj i europskoj razini, poput Global Board Ready Women (GBRW) ili European Network for Women in Leadership (WIL) i dio je projekta „Uklanjanje staklenog labirinta – jednakost prilika u pristupu pozicijama ekonomskog odlučivanja u Hrvatskoj“ financiranog Progress programom Europske unije.

Uz nositeljicu projekta, Pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova, partneri na projektu su i Hrvatska udruga poslodavaca, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava te Institut za razvoj tržišta rada.
vrh stranice