04.11.2019. Predavanje: Pravni aspekti nasljeđivanja i prodaje poslovanja; Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Lj. Gaja 7, Osijek, 15:00

04.11.2019.

Ekonomski fakultet u Osijeku, u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca Regionalnim uredom Osijek i Centrom za poduzetništvo Osijek organizira predavanje na temu: „Pravni aspekti nasljeđivanja i prodaje poslovanja“ koje će se održati u ponedjeljak, 04. studenog 2019. godine u vremenu od 15 do 17 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek.

Predavanje se organizira u okviru Tjedna obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja 4. – 8. studenog 2019. godine čiji cilj je promocija obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj, te pružanje korisnih informacija poduzetnicima i svim zainteresiranima za temu izazova razvoja i održivosti obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj. Tijekom navedenog Tjedna, bit će organizirane radionice, predavanja i savjetovanja u nekoliko hrvatskih gradova, uključujući konferenciju Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja, 6.11.2019. godine u Zagrebu.

Više informacija o Tjednu obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja na www.biznis-transfer.com

Sudjelovanje na aktivnostima u okviru Tjedna obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja je besplatno, uz prethodnu prijavu. Prijavu za predavanje Pravni aspekti nasljeđivanja i prodaje poslovanja u Osijeku možete napraviti OVDJE.

vrh stranice