04.11.2016. Seminar Holistički pristup - Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka, HUP Zagreb, Radnička cesta 52/I, 10:00

04.11.2016.

Poludnevni seminar-radionica na temu Holistički pristup: Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka održat će se 4. studenoga 2016. u dvorani Hrvatske udruge poslodavaca u Zagrebu, Radnička cesta 52/I, s početkom u 10.00 sati.
Seminar-radionicu organizira Zavod za unapređivanje zaštite na radu, središnja javna institucija u ovom području, uz potporu Europske agencije za zaštitu na radu (EU OSHA). U organizaciji ovog seminara-radionice gostoprimstvo pruža Hrvatska udruga poslodavaca, a uz nju su u organizaciji pomogle i sindikalne središnjice.

Cilj seminara-radionice je upozoriti na važnost održivog i zdravog starenja, u sklopu čega će se ukratko predstaviti ciljevi kampanje EU OSHA-e „Zdrava mjesta rada za sve uzraste“ 2016.-2017. i hrvatske Nacionalne kampanje „STOP ozljedama na radu“ 2016.-2017. Na seminaru će se predstaviti i obraditi i tri važne teme s primjerima dobre prakse: Uzroci i posljedice stresa na radnome mjestu, s prijedlozima za poboljšanje, Alkohol i radno mjesto – primjer učinkovitog rješavanja problema, te Rezultati rada triju stručnjaka specijalista (dr. medicine rada, kineziologa i nutricionista) u pogonu s radnicima. Također, zajedno ćemo raspraviti o održivom razvoju, zdravom starenju i prevenciji zdravstvenih problema.

Sudionici će dobiti Potvrde o sudjelovanju Europske agencije za zaštitu na radu i Zavoda za unapređivanje zaštite na radu.

Sudjelovanje na seminaru besplatno je za članove HUP-a.


Ljubazno Vas molim da do petka 28.10.2016. do 12 sati potvrdite dolazak na e-mail ravnateljstvo@zuznr.hr ili na telefon broj: 01/645-9220 s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

POZIVNICA


DNEVNI RED
vrh stranice