04.11.2013. Djeca su naš najvažniji posao, Dvorana „Ljude“, Radnička cesta 50, Zagreb, 10:00

04.11.2013.

Gotovo da ne postoji poslovanje koje na neki način ne utječe na djecu. U cilju unapređivanja praksi i poslovnih politika u području društveno odgovornog poslovanja, Hrvatska udruga poslodavaca i UNICEF pripremili su hrvatsko izdanje vodiča „Djeca su naš najvažniji posao“ koji je nastao u sklopu globalne inicijative za društveno odgovorno poslovanje prema djeci.

Pozivamo Vas na predstavljanje hrvatskog izdanja vodiča „ Djeca su naš najvažniji posao 2.0“ u cilju unaprjeđivanja praksi i poslovnih politika u području društveno odgovornog poslovanja koje će se održati u ponedjeljak, 4. studenog 2013. godine s početkom u 10 sati, Forum, dvorana „Ljude“, Radnička cesta 50.

Na predstavljanju govore Ivica Mudrinić (predsjednik HUP-a), Đurđica Ivković (predstojnica UNICEF-a u Hrvatskoj), Mila Jelavić (pravobraniteljica za djecu) i Milanka Opačić (potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih).

Nakon otvorenja, održat će se radionica „Prava djece i poslovanje“ namijenjena stručnjacima u tvrtkama koji se bave društveno odgovornim poslovanjem.

Svoje sudjelovanje molimo prijavite na mskrlec@unicef.hr naznačivši u poruci svoje ime, poduzeće, funkciju te želite li sudjelovati na radionici.
vrh stranice