Vijesti

09.06.2017.

9.6.2017. 8. KONTROLING KONFERENCIJA : Instrumenti kontrolinga, Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 9:00

Poštovani članovi,

kontroling je funkcija menadžmenta koja potpomaže bolje poslovanje i bolje odlučivanje. Kontroling u poslovanju pomaže da se posluje efektivno („činjenje pravih stvari“) i efikasno („da se stvari rade na pravi način“). Korištenjem stateških i operativnih instrumenata kontrolinga navedeno je moguće i postići.

31.05.2017.

31.5.2017. Dan poduzetnika: Promjene na tržištu rada - problem ili prilika? Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 11:00

Poštovana/Poštovani,

Čast nam je pozvati Vas na najveće, tradicionalno godišnje okupljanje poduzetnika - Dan poduzetnika koji ove godine nosi naslov: Promjene na tržištu rada: problem ili prilika?

Najznačajniji godišnji skup hrvatskih poduzetnika i gospodarstvenika održat će se 31. svibnja 2017.,s početkom u 11:00 sati, u Kristalnoj dvorani Hotela Westin u Zagrebu.

26.05.2017.

Svečana promocija 4. generacije studenata Effectus studija financija i prava

26.5.2017. Danas je Effectus - studij financije i pravo, svečano promovirao 4. generaciju studenata koji su završili preddiplomski stručni studij Financije i pravo - stručnih prvostupnika i prvostupnica te studenata koji su završili specijalistički diplomski stručni studij Menadžment financija - stručnih specijalista i specijalistica.

24.05.2017.

Potpisan Memorandum sporazuma i suradnje između Indonezijske udruge privatnih visokoškolskih institucija i HUP- Udruge poslodavaca u obrazovanju

Zagreb, 19.5.2017. - Predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca susreli su danas u prostorijama HUP-a s predstavnicima Indonezijske udruge privatnih visokoškolskih institucija – APTISI (Association of Private Higher Education Institutions in Indonesia) kako bi potpisali sporazum u svrhu ostvarivanja partnerstva i jače bilateralne suradnje. Uz predstavnke APTISI-a na potpisivanju sporazuma prisustvovala je i delegacija od 40 Sveučilišnih rektora i ostalih visokopozicioniranih dužnosnika obrazovnog sustava Indonezije. U ime HUP-a, potpisivanju sporazuma nazočili su dr.sc. Mislav Balković, predsjednik HUP- Udruge poslodavaca u obrazovanju (HUP-UPO) i Jasminka Martinović, direktorica granskih udruga.

23.05.2017.

Humanitarna akcija 70x1 za školu Sv. Franje u Africi - Autobus za budućnost

CILJ akcije je prikupiti sredstva za kupnju školskog autobusa za St. Francis Secondary School, srednju školu u selu Lower Subukia, u prometno izoliranog područja u pokrajini Nakuru, Kenija.

VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=z_pww7pi5-s&t=30s

https://www.youtube.com/watch?v=t9Fhledp5dw